CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

1998. május 02., szombat 00:00


Tavaszi Vásár Sopronban

"Én elmentem a vásárba..."


...persze nem félpénzzel: azzal aztán manapság már sehova sem lehet menni. De ha különösebb vásárlási szándékunk nincs, akkor néhány százasból (amiben már üdítő, sör, némi rágcsálnivaló is benne foglaltatik) órákig nézegethet bárki a két pavilonban és a szabadtéri standokon.
Sopronban a mostani, általános lakossági, fogyasztási vásár mellett még egy nagy kiállítást és vásárt rendeznek évente a sportcentrumban. A Tavaszi Vásár után a nyár végén Ligno Novum - Wood Tech (faipari és erdészeti) országos szakkiállítást rendez a Program Kft., amely 1990 óta rendezője és szervezője e programoknak.


A kiállítás szabadtéri területének bejárata


Dr. Vápár József, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

Az első lakossági vásárt 1988-ban rendezték Sopronban, ennek neve még Carussel volt. Az első két Carussel nemzetközi jellegű volt, és újdonságaival, addig elérhetetlen lehetőségeivel óriási sikert aratott. Később a rendezést kivették az eredeti szervezők kezéből, és a vásár elsorvadt. 1995-től már a Czibula Miklós vezette Program Kft. élesztette újjá a tavaszi vásárt. Az idén harmadik alkalommal megrendezett vásáron is sikerre számítanak, a 150-es kiállítói létszám önmagában is előrejelzi ezt.


A soproni Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Matáv Rt. standja


Az Internet-Sopron Egyesület és a TeleComp Kft. standja

- szs -
Foto: Joe