CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szinte hihetetlen

2001. március 09., péntek 14:51


Nem is hinnénk, milyen szokások vannak a tengeren túl

Amerika számokban

Amerika számokban

21% az, aki naponta beágyaz, 5%-uk sohasem veti be ágyát. A férfiak 29%-a tisztítja hetente a szennyesét, és a nők 7%-a bízik férjében, hogy megfelelően végzi azt.

40%-a a nőknek már hozzávágta cipőjét férjéhez, míg a férfiak 85%-a nem használja az alsónadrágja nyílását

36C a jelenlegi átlagos melltartó méret, míg 10 évvel ezelőtt a 34B volt. A nők 85%-a helytelen melltartó méretet visel.

75%-a a nőknek a bankjegyeket szigorúan névértékük növekvő nagyságrendjében tárolja.

91%-uk hazudik rendszeresen, 27% ismeri el, hogy csal, ha tesztet vagy kérdőívet tölt ki. 29% bevallja, hogy akarattal lopott már áruházban. 50%-uk visz rendszeresen rágcsálnivalót moziba, hogy ne kelljen ott drágábban megvenni azt.

90%-uk hiszi, hogy lesz isteni felelősségre vonás, 10% hisz a tízparancsolatban, 82%-uk hisz a túlvilágban, 45%-uk hisz a szellemek létezésében.

10%, főleg férfiak legalább egy éjszakát börtönben töltöttek.

29%-uk szűz a házasságkötéskor.

10% az, aki az áruházban a cikkhez másik árcédulát kapcsol, hogy kevesebbet fizessen.

50%-nál többen hisznek abban, hogy a gyereknevelésben szükséges a verés.

35%-uk havonta legalább egyszer jótékonykodik.

25% hajlandó rá, hogy elhagyja a barátját, családját vagy hitét. 7%-uk gyilkosságot is elkövetne. 47% iszik közvetlenül a göngyölegből, ha nem látja senki.

85% vallja azt, hogy ebben az évben eszik vagdalthúst, 70% iszik narancslevet naponta, 22% az, aki kihagyja a rendszeres ebédet, míg 9% nem reggelizik. A vendéglőkben kapható fogások 22%-a tartalmaz sült krumplit. Az emberek 14%-a megeszi a görögdinnye magjait.

13%-uk mossa a fogát egyik oldaltól a másikig, 45%-uk használ szájvizet naponta, 22% hagyja a fogkrémnyomot a mosdókagylóban.

33%-a a nőknek festeti a haját. A nők 9%-a, a férfiak 8%-a használt már kozmetikai beavatkozást. A nők 53%-a nem megy el hazulról kikészítés nélkül, míg 58%-uk festi a körmét rendszeresen, 33%-uk lódít a súlyát illetően. 10%-uk mondja azt, hogy szellemet látott.

5-ből 4 embernek volt aranyérproblémája.

12 év az átlagos kor, amikor a lányok megkezdik a menstruációjukat.

44%-uknak már eltört egy csontja. Csak 30%-uk ismeri a koleszterolszintjét. 14%-uk vett részt tanfolyamon, ahol "csináld-magad" tanácsokat adtak.

78%-uk vallja azt, hogy inkább meghalna, mint öregek házában élne.

46%-a a férfiaknak vallja azt, hogy a WC fedelét mindig letakarja használat után, és a nők azt mondják, hogy ők mindig nyitva találják. 30% nem hajlandó nyilvános WC-re ráülni. 54%-uk mos csak mindig kezet a WC-használat után. 23% ismeri el, hogy nem húzza le mindig a WC-t.

45% vizel zuhanyozás közben, és 45% teszi ugyanezt a tengerben, míg 28% vizel az uszodában. 55% enged valakit a fürdőszobába, mialatt ő a WC-t használja. 39% kukucskál a háziak fürdőszobájába, míg használják, és 17%-ukat meg is fogta a vendéglátó.

81% mondaná meg az ismerősének, ha nyitva látja a sliccét, hogy húzza föl a zipzárat.

72%-uk hajlamos a hallgatózásra.

22%-uk gyakorlatilag írástudatlan. Kevesebb, mint 10% háromnyelvű.

37% mondja azt, hogy ismeri videokészüléke minden funkcióját.

56%-a a nőknek fizeti a számlát házasságkötéskor, és 66% nem mondana le a házastársáról még egy éjszakára sem, akár egy millió dollárért sem.

20% játszott életében egy zenekarban, 40%-uk járt egy ideig zeneiskolába.

44% újra használja az alufóliát, 57%-uk elteszi a szép papírt, amibe ajándékot kapott.

53%-uk olvassa rendszeresen a horoszkópját, és 16%-uk felejtette el a saját házassági dátumát - többnyire férfiak.

Ingrid L-C. gyűjtéséből



Tvordy György <gytvordy@sopron.hu>