CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2001. március 09., péntek 18:03


A Manchester kiütötte az Arsenalt

Focinapló - 2001. február

Focinapló  -  2001. február

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából


 


február 3. Csúcsformában van a Barcelona. Ezúttal az Athletico Bilbao csapatát gázolták el 7:0-ra. A sikerből Luis Enrique 3 gólt vállalt. Érdekes módon azonban a katalán csapat ezután zsinórban két mérkőzését is elveszítette, szintén nagy arányban. Egyébként ez a forduló gólokban rendkívül gazdag volt, pl. a Real Zaragoza 6:1-re verte a Rayo Vallecanot, a Real Madrid pedig 4:3-ra a Malagát. Összesen 39 gól esett 10 meccsen, ami kimagasló átlag.

Celticfebruár 11. Az idei újabb Old Firm összecsapáson a Celtic Glasgow 1:0-ra győzött a Glasgow Rangers ellen, ezzel megerősítette vezető helyét a táblázaton. A találkozót 60.000 néző előtt játszották az Ibrox Parkban. Lehet, hogy idén a Celticnek sikerül megtörni a Rangers sokéves hegemóniáját ?

február 13. A Bajnokok Ligájának 3 fordulójában a Real Madrid-Lazio rangadó 3:2-es spanyol győzelemmel végződött, parádés futballt nyújtva a nézőknek. Ezzel a győzelemmel a Real Madrid továbbra is 100 %-os teljesítménnyel csoportelső, a Lazio pedig nagy meglepetésre kieső.

február 25. Csúcstalálkozó Angliában, hatalmas meglepetéssel: a listavezető Manchester United 6:1-re megalázta a második helyezett Arsenalt. No comment !

február 28. A magyar válogatott elég gyengén kezdte az évet, idegenben Bosznia-Hercegovina ellen csak egy 1:1-es döntetlenre futotta. Csapatunk gólját a tavalyi gólgyáros Horváth Ferenc rúgta, míg a Bundesliga bosnyák góllistavezetője, Barbarez egyenlített.