CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. március 13., kedd 19:20


SopronMedia

Civitas Hírmagazin 2001.03 13.

Petőfi Napok 2000 címmel, ismét diáknapokat rendez péntekig a Petőfi Sándor Általános Iskola.Sportversenyek, vetélkedők, kulturális bemutatók, kiállítások színesítik a hét programját.

A Magyar Hidrológiai társaság soproni Szervezete ülést tart ma délután két órától a MTESZ székházban. Téma. A fertőrákosi vízbázis védelembe helyezésének terve.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester március 28-ig szabadságon lesz. Helyettesítését ez idő alatt dr. Tengerdi Antal alpolgármester látja el.

A Soproni Városüzemeltetési Kft értesíti a lakosságot, hogy március 15-én, csütörtökön nem lesz szemétszállítás. Helyette, a csütörtöki körzetekből március 16-án pénteken gyűjtik össze a hulladékot.

Idén is színes és érdekes programok várják a közönséget a Soproni Tavaszi Napok rendezvényein. A szervező Pro Kultúra kht igazgatója, Horváth Zoltánné elmondta: sikernek tartja, hogy az idei évben a Vígszínház társulata is elfogadta városunk meghívását.

Sopron város önkormányzata tisztelettel kéri az autótulajdonosokat, hogy az 1848/49 évi szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségek miatt március 14-én 12 órától 15-e 12 óráig ne vegyék igénybe a Petőfi téri parkolót.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

2001-ben a nyári időszámításra március 25-én vasárnap éjjel kezdődik majd meg. Az órákat március 25-én éjjel két órakor három órára kell majd állítani.