CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SzínházVilág

2001. március 17., szombat 16:13


Hacser Józsa és Bács Ferenc színművészeket köszöntötték a város nevében

Hacser Józsa és Bács Ferenc színművészeket köszöntötték a város nevében

A város vezetői nevében Tengerdi Antal alpolgármester köszöntette 70. születésnapja alkalmából Hacser Józsa színművésznőt, valamint Érdemes Művész kitüntetése alkalmából Bács Ferenc színművész urat.

Szombaton, a Városházán tartott köszöntésen jelen volt még a Pro Kultúra Kht. vezetősége (Mikó István, Nyerges Ferenc, Horváth Zoltánné, Varga Margit), valamint Mágel Ágost ,a Kulturális és Idegenforgalmi Bizottság elnöke és Palotai György, az Oktatási és Egészségügyi Iroda vezetője.
Az ünnepek alkalmából Tengerdi Antal megköszönte a színészek kiemelkedő munkáját, melyet a soproni színházkedvelő közönség részére nyújtanak a Soproni Petőfi Színház Társulatának tagjaként. A rövid méltatás után az alpolgármester a Millennium Emlékérem sorozat bronz változatát Hacser Józsa színművésznőnek adta át, míg Bács Ferenc színművész az ezüst éremsor birtokosává vált.
Rövid, de annál kellemesebb baráti beszélgetést követően a vendégek ünnepi ebéden vettek részt, este pedig a Premier előadáson nyújtanak újra feledhetetlen élményt a soproni közönségnek.

NZS