CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2000. november 26., vasárnap 00:00


Kerüljön be Ön is egy bélyeggel!

A Guiness Rekordok közé

Kerüljön be egy bélyeggel a Guiness Rekordok könyvébe!

A legfrissebb információk szerint már több mint 1500 bélyeg található a Romano Prodinak az Európa Tanács soros elnökének szánt Európa Levélen.

A Sopronból feladásra kerülő hatalmas levelet, amint azt már többször megírtuk, Guiness-rekord kísérletnek szánták a szervezők.

A soproniak a levélre a helyszínen - a Sopron Plazaban - is megvásárolhatják azt a bélyeget, amellyel így a levél feladóivá, az akció és a rekord részeseivé válnak.

A bélyegvásárlók egy hitelesítő listára való feliratkozással járulnak ahhoz hozzá, hogy nevük és címük az Európa Levélen és a kapcsolódó kiadványokban feladóként is feltüntetésre kerülhessen.

Az Európa Levél 2000 Alapítvány létrehozói ezúton is kérik mindazokat, akik az akciót támogatják, hogy bélyegvásárlással és a hitelesítő listákra való feliratkozással járuljanak hozzá a soproni Guiness rekord sikeréhez.

A szervezők a 32 négyzetméteres borítékban elhelyezendő levél szövegére is javaslatokat várnak. Ezeket a helyszínen elhelyezett postaládába, a 9401 Sopron, Pf: 500. postacímre, az europalevel@sopron.hu e-mail címre, vagy a cyberpress.sopron.hu oldalon működő fórumba lehet megírni.

A Hitelesítő Lista internetről letölthető változata szabadon sokszorosítható és a vállalkozó kedvű pártolók ennek segítségével akár további bélyeggyűjtési akciókba is foghatnak.