CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. március 22., csütörtök 17:56


Civitas Hírmagazin

Civitas Hírmagazin - 2001. március 22. csütörtök


Folytatódik a tavaszi lomtalanítási akció Sopronban. Ma az Állomás, a Mátyás Király, valamint az Erzsébet utcában helyeznek el konténereket a Soproni Városüzemeltetési Kft. munkatársai.

„Demosthenes és Hyperedes, a megvesztegetett politikus és a nép talpnyalója” címmel dr. Horváth László elõadását hallgathatják meg ma délután négy órakor a Berzsenyi Líceum színháztermében.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola értesíti a lakosságot, hogy éles lõgyakorlatot rendeznek ma a harkai katonai lõtéren. A lövészet 9-tõl 15 óráig tart. Kérik a lakosokat, hogy saját biztonságuk érdekében az említett idõpontban kerüljék el a lõteret és környékét.

Tengerdi Antal alpolgármester holnap 9.00 és 12.00 óra között tartja fogadónapját városházi hivatalában.

A daganatos megbetegedésben szenvedõk megsegítésére létrehozott „Tumor Alapítvány” nyilvános mûszerátadása lesz pénteken délután fél háromkor az Erzsébet Kórházban.

A Valenciennes csapatát fogadja az Euroliga negyeddöntõjében a GySEV - Ringa együttese ma este 6 órától a sportcentrumban. A párosmérkõzés elsõ összecsapását a franciák nyerték, GySEV siker esetén a harmadik találkozón dõl el, melyik csapat jut a legjobb 4 közé.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester március 28-ig szabadságon lesz. Helyettesítését ez idõ alatt dr. Tengerdi Antal alpolgármester látja el.

A Soproni Polgárõr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfõn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

2001-ben a nyári idõszámítás március 25-én, vasárnap éjjel kezdõdik meg. Az órákat március 25-én éjjel két órakor három órára kell majd állítani.

-na-