CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: VOLT - fesztivál

2001. március 27., kedd 22:21


Nyakunkon a Volt fesztivál

Nyakunkon a VOLT Fesztivál!


Épp az imént voltam a Volt feszkó oldalán, csak úgy betérőleg, hogy utána egyből a porelszívás-hálózatnak áldozzak, na ez tűnik ma estére újfent elmaradni.
Ugyanis. Most olybá fog tűnni, hogy én egy közepesen sikeredett PR-cikket írok, aminél persze kilóg a lóláb, pedig nem is. És épp ez az, amit senki a földön nem fog elhinni.

Szóval, miután felületesen átfutottam az oldalt, rájöttem, hogy nekünk annyira jó lesz, hogy az efelett érzett örömömet képtelen leszek magamban tartani. Így aztán áttrappoltam Hajnalkához, aki épp egy vitathatóan izgató hálóingben és pózban ült ágya szélén, és lehúztam pár szál cigarettára, majd dacolva a szobámban uralkodó sarkköri viszonyokkal, lecsaptam a múlt hétről maradt pohár borra, amit bölcs előrelátással nem öntöttem az udvarra.
Rosszabb, mint valaha volt (emlékszem, még a kezdetek kezdetén volt egy srác, aki szintén akkor próbálkozott először az írással, és az által akart mintegy figyelemfelkeltő lenni, hogy az ugyanerről a fesztiválról írott cikkében minden egyes volt szót vastagon szedett; hallatlanul eredeti), de legalább kétes eredetű miazmák úszkálnak benne. A borban.

Témára. Vagyis. Annyira de annyira jó lesz, hogy nose. Ide nézz.

Palotai Besh O Drom Tűzijáték (csütörtök, Fő tér)

Quimby Anima Vadim(Ninja Tune-UK, embertelen) Infra Gandhi(EstFM) Emil.Rulez! (ki ne hallotta volna a Zazie az ágyban című örökzöldjüket - aki nem, tegye gyorsan) PUF (kis nosztalgia) Korai Öröm!!! Belga (Ovirap, Nem barátom a kaller többé, vagy valami hasonló) Sub Bass Szabi Besh o Drom (megint) plusz még egy rakat DJ (Jutasi, Shuriken, Keiser, de őket én nem szeretem) (péntek, Sportcentrum)

Perfect Name (egy kis depi mindenkinek kell, én még nem tudtam végighallgatni, azért jók) Yonderboi (!!!)Ganxsta Zoli+Kispál uplugged+Heaven Street Seven (mint mindig), ugyanakkor, ami még ennél sokkal de sokkal fontosabb: Colorstar+Neo+Másfél, így szépen sorban, ami felér egy kisebbfajta öngyilkossággal, a szó legjobb értelmében véve, és még DJ-k, főképp Cadik(anima) meg Feaky D (EstFM), de még olyanok is, mint Tommyboy, Sterbinszky meg Igor do Urden, ami nagyon kömény (szombat, Sportcentrum).

Mondjam még? Ezen kívül még sok más, ami kevésbé, legalábbis nekem.
Lesznek még erotikus és groteszk kisfilmek, továbbá válogatás a Mediawave animációs filmjeiből, ami után bárki megnyalná az összes ujját, sőt lesznek Filmszemlés mozik is, úgyhogy nem megfeledkezni róla.

A hőmérsékleti viszonyok rohamosan romlanak, a Danubius pedig újabb mélységeket súrol, így kénytelen vagyok rövidre fogni. Akit érdekel a teljes program és egyéb részletek, látogasson el a hivatalos oldalra, lehet csorgatni a csorgatnivalókat, meg várni a tavaszt.

quickshower