CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. április 21., szombat 10:56


SopronMedia


Civitas Hírmagazin 2001. április 21.

A Soproni Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje megváltozott. Hétfőn 13.00-17.00, szerdán 8.00-16.00 /12.00-13.00 között ebédszünet/ és pénteken 8.00-12.00 óra között várják az ügyfeleket. Ugyancsak megváltozott az Okmányiroda nyitvatartási rendje is, melyről az 515-100-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Az árvízkárosultak megsegítésére szervez gyűjtést a MIÉP soproni szervezete. Tartós élelmiszerek, jó minőségű ruhaneműk és cipők felajánlását várják a Szt. György u. 8. szám alatt ma és holnap 3 és 6 óra között.

Sopron Megyei jogú város közgyűlése ülésezik április 26-án csütörtökön fél kilenctől. A képviselők előterjesztést vitatnak meg a Soproni Ipari és Innovációs Park működéséről, a 2000. évi lakásalap felhasználásáról, a területfejlesztési programról, az Erzsébet Kórház gazdasági helyzetéről és egy támogatásról, mely közös egyetemi-városi könyvtár létesítésére irányulna.

A Pannónia Közép-európai Ásványbörzének ad otthont a Gyermek és Ifjúsági Központ szombaton és vasárnap. Különleges ősmaradványokat, ásványokat és ékszereket is láthatnak az érdeklődők.

A Soroptimist Klub május 5-én jótékonysági bált rendez a Sopron Hotelban. A bál bevételét a Sopronban és környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére fordítják.

Rendőr Napi szórakoztató programokra és ünnepségre várják az érdeklődőket vasárnap 10.00 órától a Fő térre. A műsort zenés ébresztővel kezdik, de lesz kommandós és kutya bemutató, rendőrségi- technikai és bűnügyi bemutató is.

A Soproni Rendészeti Szakközépiskola éles lőgyakorlatot tart a harkai katonai lőtéren április 23-a és 26-a között 8.00-tól 15.00 óráig. Kérik a lakosságot, hogy ezekben az időpontokban kerüljék el a lőteret.

Szombaton reggel 7.00 órától hétfő éjfélig építés miatt lezárják a Kossuth Lajos utcai vasúti átjárót.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a szervezet munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.

Titok és varázslat címmel természeti témájú vetélkedősorozatot indít a Kurucdombi Fiókkönyvtár 4 fős családi csapatok részvételével. Az írásbeli fordulók után a döntőt április 25-én, szerda délután rendezik meg. Jelentkezni lehet a 335-672-es telefonszámon.