CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: VOLT - fesztivál

2001. április 21., szombat 15:31


VOLT friss

Quimby: Töredékek és porzsák
Ez a banda elveszett az Est színpadon. A koncert első felében hangfalhiánnyal küzdöttek, majd hangulathiánnyal. De a nézők ebből semmit nem vettek észre. A hangulat fergeteges volt. Krisz: Áprilisban jelent meg az új albumotok, mit kell tudni róla? Feri: Nagyon szeretem az új albumot, mert a remixek és a koncertrészletek is nagyon jók lettek. Két évvel ezelőtt jelent meg legutóbb albumunk. Leporoltunk régi számokat, a remixek pedig nagyon tetszenek.

Az én Vadim
A kedves orosz származású Ninja Tuneos dj-srác tegnap ismét Magyarországon lépett fel, Kela nevű mc-jével. Interjút is adott magazinunknak. Vadim: Hello Magyarország! Endre: Milyen érzés kívül lenni az EU-n?

2001/1 VOLT
Sopron - kanyargás a patinás épületek közt, görbe utakon - majd futurista sportcentrum. Este 9, szemerkélő hűvös eső, földön italozó tizenéves punkok. Bejutás - a falakon "dohányozni tilos" (lévén ez egy egészséges-életmód-szentély), de mindenki fúj rá. MiniSziget. Vegyes társaság: a zsengék közt felüdülés egy-egy meglett arcél. Heterogén zene: gitártémák skálája, a Sziámitól a Quimbyn át a sorok írásakor Quincy Jonest (le)hangoló Tankcsapdáig. A dühöngő nem cáfolja meg nevét: félmeztelen, izzadó, fizikai erőt kifejtő fiatalok, tömegsport.

Részletes cikkek a mjuzik.hu olvashatók.