CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szomszédvár - Régió

2001. április 23., hétfő 18:09


Főiskolai rendezvények városszerte

Diáknapi programfüzér Szombathelyről

Főiskolai rendezvények városszerte


Kedves Olvasóim! Nem írom le szóról szóra a programokat - az érdekesebbeket azonban most megosztom Önökkel.

Április 24. Kedd

8.00: Sörkeresés a Fő téren és környékén. Üzletekben sörkuponok találhatók (5 korsó sör/kupon), melyeket jelszó ellenében birtokba vehetsz, majd beválthatsz az udvari sörsátorban. A jelszó a következő: "Jó napok kívánok, a Kovács és Társa Kft.-től vagyunk, meghoztuk a 12 darab WC-kagylót, hová tehetjük le?" Válasz: "A szomszéd üzlet ajtaja elé legyenek szívesek."
14.00: Paintball a szabadidőközpontban. Értékes nyeremények a győzteseknek.
16.00: Zenés megnyitó az udvari sörsátornál, majd fergeteges tojásháború a Perint partján, a fősuli előtti hídnál. Az öltönyben vagy estélyi ruhában érkezők bevonása plusz-pont. Itt is értékes nyereményekre számíthatsz!

Április 25. Szerda

10.00: Szumó-bajnokság, férfi has-szépségverseny, férfi nyeszledtségi verseny, női vizespóló verseny, női hastáncverseny a DT-ben (díszterem).
14.30: Parasztolimpia a Fő-téren, eső esetén a díszteremben! Ízelítőül: sodrófahajító verseny, létrafutás, petrencerúd-tartás, fűrészelés stb.
20.00: Görög táncház az ebédlőben
22.00: Cigányzene a Klubban, egészen hajnalig húzzák a nótádat.

Április 26. Csütörtök

12.00: "Vízibicikli" verseny a Perintben, a fősuli előtt a hídnál, mountain bike ajánlott!

Lássunk most egyet-kettőt a vendég személyiségek és együttesek közül! Pesuth Rita és Dancsó Zoltán, Nyerges Zozó, Piroch Gábor és csapata (lovagi torna és kaszkadőr-show), Bajor Imre, Juice együttes, Energy Dance Show, Irigy Hónaljmirigy, V-Tech - a felsorolás nem teljes.

A három nap közül a középső igazgatói szünet lesz. Mindjárt utána jön az a kis megkevert hétvége, amikor szombaton hétfő van, vagy ki tudja... Előtte azonban, például pénteken - csinos zárthelyik - lévén, hogy közeledik a vizsgaidőszak. A hidegvérűeket azonban, mivel őket hidegen hagyja a vizsgaidőszak vészes közeledte, benevezhetnek a prágai útra - melynek szlogenje: Utazás Prágába, az ezer sör városába. Jelentkezni április 26-áig lehet, 17.000,- Ft/fő "leperkálásával" egyetemben, mely összeg az útiköltség, 2 éjszaka szállás, 2 reggeli és a biztosítás díját foglalja magában. Az út időpontja: 2001. május 11-13. (péntek-vasárnap). Indulás péntek hajnalban a főiskola C épülete elől. Kora délután érkezés Prágába, szállás elfoglalása. Városnézés (sörtörténelem - avatott kalauzokkal, Hrabal kedvenc kocsmája, Svejk kocsmája, U Fleku stb. ... Óvárostér, Vár stb. ...) és megannyi más érdekes! Szombaton hasonló minden jó - választható kötött programként nagyjából ld. az előző napot. Vasárnap ébredés, utolsó vásárlási lehetőség, délben visszaindulás hazánkba. Tudnia illik még a hallgatóknak, hogy: (idézem) "Aki nem fizet - az a hiedelmekkel ellentétben - nem jöhet velünk! Aki kimarad, az lemarad - ez viszont igaz. Várjuk jelentkezéseteket, gyertek csőstül!"

Ennyit egyelőre a Berzsenyi Dániel Főiskola közeli napjairól!

- gyöngyös -

Anyagaink a LAP Stúdió támogatásával készülnek.