CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sziget

2001. május 01., kedd 22:00


Három hónap múlva kezdődik az év legnagyobb magyar zenei fesztiválja...

Újra Sziget rovat!

Újra Sziget rovat!


Tavaly a következő mondatokkal indítottuk útjára a Sziget rovatot:

"Ismét eltelt egy esztendő. S ha még a legtöbb ember a VOLT lázában ég, néhányan már kicsit előbbre tekintenek. Nemsokára jön a május, kezdődik a nyár..."

Ezt akár idén is elmondhattuk volna... A lényeg mindenesetre ugyanaz: immár csak 3 hónap választ el minket augusztustól, amikor kezdetét veszi a Pepsi Sziget Festival 2001. Tavaly óta történt néhány érdekes dolog, például a rendezvény elnyerte az Arany Titán Díjat. Ezt az Ifjúsági és Sportminisztérium a kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalok és az ifjúságért kimagaslóan sokat tevékenykedő személyek és szervezetek elismerésére alapított tavaly novemberben -  s bírálóbizottság döntése alapján az év bulija a Pepsi Sziget volt. Megújult a hivatalos honlap, és pár órán belül indul az első buliportál... és persze javában zajlik az idei fesztivál szervezése.
Az időpont már fix: 2001. augusztus 1. és 8. között várhatóan ismét rengeteg fiatal fogja felkeresni az óbudai Hajógyári szigetet!

Hamarosan mindenről hírt adunk itt, a CyberPress.Sopron Sziget rovatában, sőt, valószínűleg ebben az évben is élőben tudósítunk majd a fesztiválról.

A Szigettel kapcsolatos élménybeszámolókat, véleményeket idén is várjuk a sziget@sopron.hu címre!

Bacsi