CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2001. május 24., csütörtök 14:42


Nem sikerült nyerni Pécsen

Ismét vereség

Ismét vereség

MiZo-PVSK – GYSEV-RINGA 73-53 (18-13, 18-16, 17-11, 20-13)
Pécs, 4500 nézõ V.: Király, Bodnár

MiZo-PVSK: Iványi 2, Károlyi 8, Csák 15/3, Tuvic 13, Vilutyte 17/6 Cs.: Béres 14, Pretreger 2, Keller 2, Darida -
GYSEV-RINGA: Donkó 5/3, Zirkova 4, Balogh 18/3, Vilipic 8, Kovacova 3 Cs.: Eördögh 5/3, Seres 10/6, Dénes -

Bizakodva keltek útra a soproni szurkolók Pécsre, de bánatukra ismét az ellenfél szimpatizánsai örülhettek a találkozó végén.
Szokásához híven nagy iramban kezdtek a csapatok. A PVSK gyorsan megszerezte elsõ pontjait Tuvic révén, de a múlt hét szerdai mérkõzéshez képest most nem engedték meglépni Iványiékat. Az elsõ félidõben  állandósulni látszott az 5-7 pontnyi különbség.
A harmadik negyedben Sery és Orsi hárompontosai megcsillantották a reményt, de sajnos csak pillanatokig. Kiestünk a ritmusból, kapkodóvá vált a játékunk, melyet a Pécs azonnal kihasznált és kosarakkal büntetett. Közben Ali és Dado is a kipontozódás sorsára jutott, melyekhez kellett néhány téves játékvezetõi ítélet is. Centereink elvesztésével a maradék esély is elszállt.
A csapatra 20 pontos vereséget mért a PVSK, így a hátralevõ mérkõzéseket már hozniuk kell a soproni lányoknak, ha bajnokok akarnak lenni. A lefújás után a csapatot végig lelkesen, sportszerûen biztató soproni szurkolóknak is kijutott a jóból. Pécsi szurkolók(?) népes csoportja zúdított szitok (és kavics) áradatot az elvonuló buszon tartózkodó soproniakra.
A következõ összecsapásra szombaton este 7 órai kezdettel kerül sor a Sportcentrumban.