CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szinte hihetetlen

2001. jĂşnius 27., szerda 13:22


Szegény Sharon Stone halálra ijedt

Phil Bronstein és a Komodo sárkány

Phil Bronstein és a Komodo Sárkány

Sharon Stone és Phil Bronstein a Los Angeles-i állatkertben. Sharon Stone elhívta férjét, Phil Bronsteint a Los Angeles-i állatkertbe, hogy tegyenek egy 'színfalak mögötti sétát'. A látogatás részeként Bronsteint rábeszélték, hogy menjen be a Komodo sárkány ketrecébe, és vegye le a fehér vászoncipőjét, mivel a gondozó attól tartott, hogy a sárkány összetéveszti egy fehér patkánnyal. Azonban ahogy Bronstein a ketrecbe lépett, a sárkány azonnal ráharapott a látogató fehér lábujjára, akit azonnal kórházba kellett szállítani a sebészetre. Bronstein hiszékenységénél is nagyobb meglepetést keltett a részvétlenség. Az Öböl Terület politikai tanácsadója javaslatot tett a sárkány részére létrehozandó bizalom alapítványra, mivel feltételezte, hogy a sárkány ételmérgezést kapott. A San Francisco-i polgármester pedig azt mondta: "azt szeretném, ha az a személy, aki Phil Bronsteinnek a cipőlehúzást javasolta, a meztelen bemenést ajánlotta volna". Vajon szereti a polgármester Bronsteint?

Kocka alakú görögdinnye A japán farmerek kocka alakú görögdinnyét nemesítettek ki!? Vajon miért tették ezt: 1. Jobban ki lehessen használni a hűtő terét 2. Könnyebben lehessen ajándékként becsomagolni 3. Nagyszerűen illeszkedjen a szállítódobozokba?

Megérik az árukat a kormányfők? Lássunk egy összehasonlítást, hogy mennyi az évi alapfizetésük a különböző országok kormányfőinek:

USA 400 000,- dollár

Anglia 225 000,- dollár

Németország 150 000,- dollár

Írország 145 000,- dollár

Svédország 105 000,- dollár

Franciaország 100 000,- dollár

Olaszország 100 000,- dollár

Soros györgy üzlettársat keres Soros György keresi azt a megfelelő embert, aki irányítja a 'Quantum Endowment Found' nevű alapítványát. Cégéhez közel álló informátor szerint bárki lehet, akinek bizonyítottan jó üzleti referenciája van, "egy abszolút biztos megtérülést hozó befektető, aki képes a kapcsolatot megtalálni a piac különböző szereplőivel és a lehetőségeket megragadja". Vagy az a személy is megfelel e pozícióra, aki megérti, hogy mit is jelent igazán az idézőjelbe tett kijelentés.

A British Airways repülési tervei. Nagyon mozgalmas hete van a British Airways-nek: a légitársaság eladta a feleslegesnek ítélt gépeit 150 millió dollár értékben és felújította kampányát annak érdekében, hogy az American Airline-nal együttműködés jöjjön létre. A British Airways tagadja azokat a híreket, hogy a holland légitársasággal, a KLM-el tárgyal együttműködésről. A korábbi közeledés megtorpant a szabályozási kérdésekben felmerült nézeteltéréseken.

A TIME magazin 2001. június 25-i száma alapján



Tvordy György <gytvordy@sopron.hu>