CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. szeptember 05., szerda 13:02


Az Ikva Radió hírei

Civitas Hírmagazin

A Kisalföld Volán értesíti a Tisztelt utazó közönséget, hogy a 21-es busz vonalán az alábbi járatok a Baross u., Déli pályaudvar betéréssel közlekednek iskolai napokon: az Ágfalvi lakótelepről a 7.23-kor induló járat, a Lackner Kristóf utcából 13.05-kor induló 21A-s járat és a GySEV p.u.-ról 14.45-kor induló járat.

Idén szeptembertől rendőrképzés indult a Soproni rendészeti Szakközépiskolában. A hallgatókkal már tanulmányaik alatt munkaszerződést kötnek.

A Vöröskereszt Területi Szervezete ingyenes használtruha osztást tart a Hátulsó utcai tárgyalóteremben ma reggel fél nyolctól. A jó állapotban lévő használt gyermek- és felnőtt ruhákat a rászorulóknak kívánja kiosztani a Vöröskereszt.

Tegnap több változás is életbe lépett a Budapest-Sopron vasútvonalon. Szombatonként nem közlekedik az AXA Intercity, amely Sopronból 18.40-kor, Pestről pedig 19.05-kor indul. A fél 7-kor induló gyorsvonat vasárnaponként csak Győrig közlekedik, a Budapest és Sopron között járó gyorsvonat pedig - szintén vasárnapokon - este 6 óra helyett 5 óra 55-kor indul a Keleti Pályaudvarról.

A Debreceni Református Kollégium Kántusának hangversenyét hallgathatja a gyülekezet a Deák téri református templomban ma este 18.00 órakor.

Space and Time címmel konferenciát rendeznek ma délután a Pannonia Med Hotelban. A konferencia fő témája a világörökségi helyszínek térinformatikai rendszerrel történő figyelése.

Győr-Moson-Sopron megye Nemzetiségi Napját rendezik meg szeptember 8-án szombaton, Kópházán. A nemzetiségi napon részt vesz dr. Payer Erzsébet Alpolgármester asszony is.

A Soproni Fürdőüzemeltető és Kereskedelmi Kft. értesíti kedves vendégeit, hogy a Lővér fedett uszoda karbantartási munkák miatt szeptember 8-ig zárva tart.

A Zalaegerszeg együttesét fogadja a Matáv Compaq Sopron együttese szombaton 16.30-tól a Káposztás utcai stadionban.