CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. szeptember 08., szombat 10:30


Az Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin

A Jereváni Idősek Klubja gyermekcipővásárt rendez ma 8.00-tól 11.00-ig a Teleki Pál u. 20/a szám alatti helyiségben.

A Városi Könyvtár értesíti olvasóit, hogy hétfőn és kedden fűtésszerelés miatt a könyvtár zárva tart. Csütörtöktől ismét a megszokott rendben fogadják az olvasókat.

A Soproni Polgármesteri Hivatal értesíti az érdekelteket, hogy a három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni kötelező oltására szeptember 21-28-a között kerül sor Sopronban és környékén. Szeptember 21-én pénteken délelőtt és 22-én szombaton délután a Papréti tornacsarnokban várja az állatorvos a kutyákat és gazdáikat. Az oltási bizonyítványt. mindenki vigye magával.

Ma és holnap immár 4. Alkalommal rendezik meg a Soproni Szüreti Napokat a Fő téren.

A Kisalföld Volán értesíti a Tisztelt utazó közönséget, hogy a 21-es busz vonalán az alábbi járatok a Baross u., Déli pályaudvar betéréssel közlekednek iskolai napokon: az Ágfalvi lakótelepről a 7.23-kor induló járat, a Lackner Kristóf utcából 13.05-kor induló 21A-s járat és a GySEV p.u.-ról 14.45-kor induló járat.

Idén szeptembertől rendőrképzés indult a Soproni rendészeti Szakközépiskolában. A hallgatókkal már tanulmányaik alatt munkaszerződést kötnek.

A Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete véradásra várja Agyagosszergény község polgárait szeptember 11-én, 15.30-19.00 óráig a helyi általános iskolában. Szeptember 13-án, 16.00-19.00 óráig Sarród-Nyárliget-Fertőújlak lakóinak szerveznek véradást a Nyárligeti Kultúrotthonban.

Győr-Moson-Sopron megye Nemzetiségi Napját rendezik meg Kópházán. A program 9.00 órakor szentmisével kezdődik s várhatóan 16.00 óráig tart. Déltől nemzetiségi csoportok művészeti fesztiválja zajlik a Petőfi téren.

A Soproni Fürdőüzemeltető és Kereskedelmi Kft. értesíti kedves vendégeit, hogy a Lővér fedett uszoda holnap 9.00 órától ismét várja a fürödni vágyókat.