CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. szeptember 10., hétfő 11:21


Az Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin

A Városi Könyvtár értesíti olvasóit, hogy ma és holnap fűtésszerelés miatt a könyvtár zárva tart. Csütörtöktől ismét a megszokott rendben fogadják az olvasókat.

A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni kötelező oltására szeptember 21-28-a között kerül sor Sopronban és környékén. Szeptember 21-én pénteken délelőtt és 22-én szombaton délután a Papréti tornacsarnokban várja az állatorvos a kutyákat és gazdáikat. Az oltási bizonyítványt. mindenki vigye magával.

Idén szeptembertől rendőrképzés indult a Soproni rendészeti Szakközépiskolában. A hallgatókkal már tanulmányaik alatt munkaszerződést kötnek.

A Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete véradásra várja Agyagosszergény község polgárait holnap 15.30-tól 19.00 óráig a helyi általános iskolában. Szeptember 13-án, 16.00-tól 19.00 óráig Sarród-Nyárliget-Fertőújlak lakóinak szerveznek véradást a Nyárligeti Kultúrotthonban.

A Soproni Fürdőüzemeltető és Kereskedelmi Kft. értesíti kedves vendégeit, hogy a Lővér fedett uszoda mától ismét várja a fürödni vágyókat.

Szombaton, a Szüreti Napokon a borosgazdák megválasztották az idei soproni borkirálynőt. A koronát egy évig Gulyás Izabella a Lippai János Kertészeti Szakközépiskola harmadéves tanulója viseli.