CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. szeptember 11., kedd 11:15


Az Ikva rádió hírei

Civitas Hírmagazin

Együttműködési megállapodást írt alá a Soproni Központi Bányászati Múzeum és a Selmecbányai Szlovák Bányászati Múzeum. A két intézmény a kulturális és tudományos kutatások hatékonyabb végzése érdekében szerződésben vállalta, hogy 5 éven át kölcsönösen tájékoztatja egymást kutatási eredményekről.

A Városi Könyvtár értesíti olvasóit, hogy fűtésszerelés miatt a könyvtár zárva tart. Csütörtöktől ismét a megszokott rendben fogadják az olvasókat.

Euromusica 2001. címmel nemzetközi népzenei fesztivál színhelye lesz Sopron és Kismarton csütörtöktől vasárnapig. A fesztiválnyitó holnap 16.00 órakor a megyeháza dísztermében lesz.

A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni kötelező oltása szeptember 21-28-a között lesz Sopronban és környékén. 21-én pénteken délelőtt és 22-én szombaton délután a Papréti tornacsarnokban várja az állatorvos a kutyákat és gazdáikat. Az oltási bizonyítványt mindenki vigye magával.

Fogadóórát tartanak a szocialista párt önkormányzati képviselői szeptember 13-án, csütörtökön 16 és 17 óra között. Dr. Bertha Árpád, Kránitz László és Mészáros Tivadar a Jereváni Nyugdíjas Klubban várja a város polgárait. A párt országgyűlési képviselője, Szabó Sándorné a Magyar utcai MSZP-székházban pénteken 15 és 17 óra között tartja fogadóóráját.

Idén szeptembertől rendőrképzés indult a Soproni Rendészeti Szakközépiskolában. A hallgatókkal már tanulmányaik alatt munkaszerződést kötnek.

A Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete véradásra várja Sarród-Nyárliget-Fertőújlak lakóit holnap 16.00-tól 19.00 óra között a Nyárligeti Kultúrotthonban.