CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. szeptember 22., szombat 18:41


Az Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin

A Sopronkőhidai Fegyházban tart ma és szombaton véradást a Vöröskereszt. Ma 11.00 óráig a Szövőgyár munkatársait várják véradásra. Szombaton 8.00-tól 11.00-ig a fogva tartottak részére szervez véradást a Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete.

A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni kötelező oltása szeptember 21-28-a között lesz Sopronban és környékén. Holnap délelőtt és szombaton délután a Papréti tornacsarnokban várja az állatorvos a kutyákat és gazdáikat. Az oltási bizonyítványt. mindenki vigye magával.

Közös választási listát állít a megyében a FIDESZ és az MDF. A két párt szervezetei megállapodtak az egyéni körzeteke felosztásáról is.

Gyermekvédelem a harmadik évezred küszöbén címmel, konferenciát rendez a polgármesteri hivatal holnapig, a Pannónia Med hotelben. A háromnapos rendezvény fő témája a magyar és osztrák gyermekvédelem.

A soproni Széchenyi István Gimnázium ünnepélyes jubileumi tanévnyitója szombaton délután öt órakor lesz a Gyermek és Ifjúsági Központban.

Földtudományi Konferencia helyszíne a Szieszta Hotel. A konferencia, az Európai Tudományos Alap Magyarországot és a Pannon-medencét érintő több, mint 10 éves tudományos munkáját összegzi. A vasárnapig tartó tanácskozáson hazai és szomszédos országokbeli tudósok vesznek részt.

A Bencés Diákszövetség Soproni Szervezete holnap 18.00 órakor tartja fehérasztalos közgyűlését a Juventus Étteremben.

A Lővér Fedett Uszoda, zártkörű rendezvény miatt, szombaton zárva tart.