CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. november 02., péntek 14:34


Az Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin

Lemondott posztjáról Mikó István, a Petőfi Színház művészeti vezetője. A szinidirektor az intézményben egy éve bevezetett strukturális változásokkal, és a személycserékkel indokolta döntését. Tengerdi Antal alpolgármester szerint egyelőre ideiglenes megbízást adnak a színház vezetésére, majd előkészítik és kiírják a megfelelő pályázatot.

A Kisalföld Volán Rt. értesíti az utazóközönséget, hogy a Jereván lakótelepről ismét közlekedik a 17-es járat 6 óra 40 perckor. A GySEV pályaudvarról 6 és 7 óra 40-kor, valamint az Ágfalvi lakótelepről 15, és 16 óra ötkor induló 21-es a Baross u. - Terv u. érintésével jár.

Észlelést tart holnap este a Stella Sopron Csillagászati Egyesület. Az érdeklődők megtekinthetik azt a ritka égi jelenséget, amikor a Hold gyorsabb mozgása miatt egy órán keresztül eltakarja a Szaturnusz bolygót. Találkozó: 16:30-tól a helyszínen (kemping-elágazástól Harka felé kb. 150 m-re, az autós gyakorló pályán)

A Lővér fedett uszoda értesíti kedves vendégeit, hogy november -ig 9.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi szervezete nov. 6-án /kedden/ Kópháza lakóinak szervez véradást d.u. 3-tól este 7 óráig a helyi Művelődéi Házban.