CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. november 05., hétfő 17:54


Az Ikva Rádió hírei

Hírmagazin

A Soproni Polgári Nyugdíjas kör ma 18.oo órakor összejövetelt tart a líceum színháztermében. Molnár László nyugalmazott múzeum igazgató egy volt soproni diplomatáról, Ullein Reviczky Antalról tart előadást.

Befejeződött a soproni szüret. A termés mennyisége kissé elmarad a tavalyitól, de a minősége annál kedvezőbb. Aki kivárta az optimális időt a szüretre, annak a 17 fok körüli átlag felett

Módosult a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje. Ugyancsak változott a soproni Okmányiroda és a balfi kirendeltség ügyfélfogadása is. További információkat az 511-100-as telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

A Kisalföld Volán Rt. értesíti az utazóközönséget, hogy a Jereván lakótelepről ismét közlekedik a 17-es járat 6 óra 40 perckor. A GySEV pályaudvarról 6 és 7 óra 40-kor, valamint az Ágfalvi lakótelepről 15, és 16 óra ötkor induló 21-es a Baross u. - Terv u. érintésével jár.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi szervezete nov. 6-án /kedden/ Kópháza lakóinak szervez véradást d.u. 3-tól este 7 óráig a helyi Művelődéi Házban.

Vámszakmai Napokat rendez a Vámügynök Szövetség Sopronban november 6-ig. A tanácskozáson elsősorban regionális együttműködési, és Európai uniós szabályokról esik szó.