CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. december 04., kedd 12:11


Az Ikva Rádió hírei


Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 53. évében elhunyt Lamperth Gyula. A Berzsenyi Líceum igazgatóját december 10-én hétfőn kísérik utolsó útjára a soproni evangélikus temetőben.



Új határátkelő nyílt Zsira és Locsmánd között, melyet gyalogosan és kerékpárral vehetnek igénybe.

Dec. 7-én, pénteken tárgyalja első lépésben a megyei közgyűlés a jövő évi költségvetést.

Véradásra várják Fertőszentmiklós lakosait csütörtökön 13.00-tól 17.00 óráig az Egészségházban.

A UNICEF magyar nemzeti bizottsága "Apró az aprókért" címmel gyűjtő akciót szervezett gyermekek megsegítésére. A postákon perselyeket helyeztek el, ahová bárki bedobhatja az Euro bevezetésével megszűnő valuták érméit.

Csaló járja Sopron utcáit, aki a lakásokba becsöngetve azt hazudja, hogy a Kórház Gyermekosztálya javára gyűjt. Dr. Vargha Péter igazgató főorvos azt kéri a soproniaktól, hogy senki ne adjon az ismeretlen nőnek adományt.

Karitatív divatshow-nak ad otthont a Gyermek és Ifjúsági Központ december 29-én este hét órakor. Show-hoz szépségverseny is csatlakozik, amikor is a Tél Szépét választják meg. Városunk ezúttal Miss és Mr. Sopront is választ majd. A válogató december 16-án 15.00 órakor a Sopron Plaza-ban lesz.

"Adventtől karácsonyig" címmel minden szombaton a Festőteremben foglalkozásvezetők segítségével készíthetnek ajándékokat az érdeklődők. A foglalkozások szombatonként délelőtt ill. délután 4-4 órásak. A nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők kérik az előzetes bejelentkezést a Széchenyi tér 17-18. sz. alatti jegyirodában.