CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Borváros

2001. december 06., csütörtök 01:19


Soproni Borvidék: Vendégkönyvi bejegyzések

A Nyugat-Magyarországi Egyetem hallgatóinak bejegyzései
a Soproni Borvidék Vendégkönyvébe 2001. májusában

A Nyugat-Magyarországi Egyetem által szervezett "Borkultúra alapjai" című tárgy hallgatója vagyok. Szerintem a tárgy bevezetésének ötlete nagyon jó volt, de a téma túl lép az órai kereteken. Talán a borral foglalkozó szakkollégium megoldja ezeket a problémákat, amely által talán betekintést nyerhetünk a mélyebb rétegekbe. Szívesen részt vennék a gyakorlati, tanácsadási dolgokban is, hogy közgazdasági oldalról is megismerhessem a témát.

Gábor Éva

III. kgh.

22 éves koromig semmit sem tudtam a borról, de nem is igazáén tartozott a kedvenc italaim közé. " A borkultúra alapjai" című tárgy azonban szó szerint megszerette velem ezt a nedűt.

Varga Beáta

III. kgh.

Mindig is szerettem a jó borokat, viszont eddig még nem volt alkalmam arra, hogy értő módon foglalkozzam vele. Ebben a félévben lehetőséget kaptam arra, hogy többet megtudjak erről a borvidékről, a borászokról, a borászatról, borokról - a bor elkötelezettévé váltam.

Takács Mária

III. kgh.

Eddig is fogyasztottam bort, de sajnos nem ahhoz illő módon. A jó előadók, borkóstolások révén már értékelem a bort, s azt hiszem már többé nem iszom vadászt.

Tóth Georgina

III. kgh.

Ideje volt már, hogy a Nyugat - Magyarországi Egyetemen szóba kerüljön a bor. Igen is szükség van a borászat megismertetésével az egyetemisták körében, " A borkultúra lapjai" cím nagyon fontos mondani valót takar. Ismerjük meg cégre a helyi borokat és a borfogyasztás alapvető szabályait. Emellett a borászat közgazdasági oldalát is megismerheti a hallgatóság.

Köszönjük, sok sikert a továbbiakban.

Attila

(vezetéknév olvashatatlan)

III. kgh.