CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. december 11., kedd 14:30


Az Ikva Rádió hírei


Ünnepség sorozattal készül Sopron az 1921. évi népszavazás 80. évfordulójára. December 13-án és 14-én, csütörtökön és pénteken a Város különböző pontjain tartanak megemlékezést és koszorúzást. A kormány kihelyezett ülést tart pénteken városunkban.

Az ünnepi rendezvények miatt pénteken a Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egységében szünetel az ügyfélfogadás.

Trianon emlékdomb alapjait helyezi el ma 16 órakor Sopronban Csurka István, a MIÉP elnöke. A pártvezető este 6 órától kampányidnító összejövetelre várja a város polgárait.

Sopron megvásárolja a Hotel Rózsadombot. A képviselők zárt ajtók mögött döntöttek a 950 millió forintos ingatlanrész megvételéről.

A Hűség napján, december 14-én Republic koncert lesz a Sportcentrumban este fél 10-kor. Közreműködik a Budapest Juventus Szimfonikus Zenekar és a Somogy Táncegyüttes.

A Magyar Vöröskereszt Véradásra várja Lövő község és a Roto Elzett munkatársait ma 14.00-19.00 óráig.

Éles lőgyakorlat helyszíne lesz a harkai katonai lőtér szerdáig, naponta reggel 8-tól 13.00 óráig. A balesetek megelőzése érdekében a jelzett napokon kerüljék el a lőteret.

Dr. Payer Erzsébet alpolgármester pénteki fogadónapja elmarad. Helyette december 21-én délelőtt tart fogadóórát az alpolgármester asszony.

December 20-án csütörtökön ülésezik Sopron közgyűlése. A képviselők 23 napirendi pont megvitatását tervezik. Rendeletet alkotnak a helyi buszjáratok 2002-es díjtételeiről, a távhőszolgáltatás díjairól, a Kulturális és Konferencia Központ beruházási tervéről és az alpolgármester munkájának elismeréséről.