CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. december 13., csütörtök 16:46


Az Ikva Rádió hírei


Ünnepség sorozattal készül Sopron az 1921. évi népszavazás 80. évfordulójára. December 13-án és 14-én, csütörtökön és pénteken a Város különbözõ pontjain tartanak megemlékezést és koszorúzást. A kormány kihelyezett ülést tart pénteken városunkban.

Az ünnepi rendezvények miatt pénteken a Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egységében szünetel az ügyfélfogadás.

Sopron megvásárolja a Hotel Rózsadombot. A képviselõk zárt ajtók mögött döntöttek a 950 millió forintos ingatlanrész megvételérõl.

A Hûség napján, december 14-én Republic koncert lesz a Sportcentrumban este fél 10-kor. Közremûködik a Budapest Juventus Szimfonikus Zenekar és a Somogy Táncegyüttes.

Dr. Payer Erzsébet alpolgármester pénteki fogadónapja elmarad. Helyette december 21-én délelõtt tart fogadóórát az alpolgármester asszony.

December 20-án csütörtökön ülésezik Sopron közgyûlése. A képviselõk 23 napirendi pont megvitatását tervezik. Rendeletet alkotnak a helyi buszjáratok 2002-es díjtételeirõl, a távhõszolgáltatás díjairól, a Kulturális és Konferencia Központ beruházási tervérõl és az alpolgármester munkájának elismerésérõl.