CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Mi1más

2002. január 03., csütörtök 12:15


Győr-Moson-Sopron Megye és Sopron Szépe

Győr-Moson-Sopron Megye és Sopron Szépe

    Hatalmas buli, tánc jókedv közepette halk és szelíd mosolyú lány várakozik a hosszú kígyóbőrkabátos, mikrofonálványos, zselézett hajú, hossszúorrú csizmás előadók között. Fején korona. Az egyik újság fotósa elbűvölten nézi és tőlem kérdi, vagy inkább magától: Vajon le szabad-e fotózni? Mondom biztosan igen. Így megyünk oda és elegyedünk szóba a fellépésre váró Schneider Andreával, akiről kiderül, hogy Győr-Moson-Sopron Megye és egyszemélyben Sopron Szépe.  Egy valódi, sőt kétszeres szépségkirálynő. December 29-e óta viseli ezt a két címet,  amelyekkel az is együtt jár, hogy a soproni nevezetesebb eseményeken a háziasszony szerepét tölti majd be, tehát a soproniak ezután több rendezvényen is találkozhatnak vele.
    És ugyan az előre kiadott programban nem szerepelt, de az országos szilveszteri rendezvényen ezúttal - igen nagy tetszésnyilvánítás közepette - bemutatkozott a közönségnek is.
    Andrea jelenleg Sopronban idegenforgalmi technikumban tanul, tervei szerint szeretne idegenforgalmi főiskolára felvételt nyerni és természetesen kamatoztatva eddigi eredményeit modellkedéssel is foglalkozni. Miután a szépségkirálynővé választása éppen az iskolai szünet idejére esett, az osztálytársai közül kevesen értesültek még a jó hírről.
    Egyetlen újévi kívánsága, amely egyben egész életében egyetlen vágya, az hogy boldog lehessen.