CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. január 11., péntek 15:09


Az Ikva Rádió hírei


Városunk önkormányzata, a Gárdonyi Géza Általános Iskola, és a Soproni Hagyományőrző Egyesület emléktűz gyújtására hívja a soproniakat holnap délután öt órára. A megemlékezés helyszíne a Deák téri II. világháborús emlékmű.

A FIDESZ Soproni Szervezete legutóbbi közgyűlésén úgy döntött, hogy ismét dr Szájer Józsefet javasolja a GYőr-Moson-Sopron megyei 7. Számú választókörzet országgyűlési képviselőjének a 2002. áprilisi választásokra.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi szervezete véradásra várja Hegykő község polgárait január 15-én /kedd/ 15,00-18,00 óráig , az általános iskolában.

A Nyugat-Dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete a fenyőfélék termesztéséről rendez konferenciát január 18. és 19-én a Vépi Mezőgazdasági Szakoktatási Intézetben. Információ: 94/312-591.

Megyei képzőművészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy innen elszármazott művészek. A művek beadási határideje 2002. Január 25. További információ: 06/96-319-339

A Pisztráng Horgász Egyesület évi rendes közgyűlését tartja vasárnap 9.00 órától a Gyermek és Ifjúsági Központban.

A Magyar Kultúra napján, január 22-én, 18 órakor a volt vármegyeháza dísztermében ünnepi esten vehetnek részt az érdeklődők. Balogh Zoltán, ref. lelkész, miniszterelnöki vallási főtanácsadó tart előadást Kultúra és vallás a 21. Században címmel. Közreműködik a Fidelissima vegyeskar, Arany János vezetésével.