CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. január 14., hétfő 12:37


Az Ikva Rádió hírei


Az országgyûlési választásokat megelõzõ kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett –piaci áron- a reklámcégek óriásplakátjain is népszerûsíthetik magukat.

A FIDESZ-Magyar Polgári Párt Soproni Szervezete legutóbbi közgyûlésén úgy döntött, hogy ismét dr. Szájer Józsefet javasolja a Gyõr-Moson-Sopron megyei 7. számú választókörzet országgyûlési képviselõjének a 2002. áprilisi választásokra.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi szervezete véradásra várja Egyházasfalu község polgárait csütörtökön 15.00-17.00 óráig , az általános iskolában. Ugyancsak csütörtökön Újkér lakóit kérik véradásra 17.30-tól 19.00 óráig az általános iskolában.

A Nyugat-Dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete a fenyõfélék termesztésérõl rendez konferenciát január 18. És 19-én a Vépi Mezõgazdasági Szakoktatási Intézetben. Jelentkezés: 94/312-591.

Megyei képzõmûvészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Gyõr-Moson-Sopron megyében élõ vagy innen elszármazott mûvészek. A mûvek beadási határideje 2002. Január 25. További info. 06/96-319-339

A Magyar Kultúra napján, január 22-én, 18 órakor a volt vármegyeháza dísztermében ünnepi esten vehetnek részt az érdeklõdõk. Balogh Zoltán, ref. lelkész, miniszterelnöki vallási fõtanácsadó tart elõadást Kultúra és vallás a 21. Században címmel. Közremûködik a Fidelissima vegyeskar, Arany János karnagy vezetésével.

Tisztelet a kultúrának Sopronban –címmel, a Városi Könyvtárba várják a soproniakat január 21-én 18.00 órára. A megnyitó gondolatokat Keresztény Richárd mondja el. Közremûködik Németh Éva és Kövesi György elõadómûvész és Fodor Gábor fuvolamûvész.