CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. január 18., péntek 12:48


Sopron és környékének hírei

A híreket az Ikva Rádió szolgáltatta.

71:64 arányú vereséget szenvedett a Valencia otthonában a GYSEV Ringa női kosárlabdacsapata az Euroligában. A soproniak legeredményesebb játékosa Balogh Judit volt, 19 ponttal.

Közönségtalálkozót tart a MATÁV compaq Sopron ma 19.00 órakor a Beni-Ben Szalonban. A találkozó címe: Simon Tibor közelről. A futballklub Baráti Köre mindenkit szeretettel vár.

Az országgyűlési választásokat megelőző kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett –piaci áron - a reklámcégek óriásplakátjain is népszerűsíthetik magukat.

Január 19-én szombaton vásárlói véradó napot tart a Vöröskereszt a Tesco Sopron Ipar körúti Áruházában. Délelőtt 9.00-től délután öt óráig várják a véradókat.

Megyei képzőművészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Győr-Moson-Sopron megyében élő vagy innen elszármazott művészek. A művek beadási határideje 2002. Január 25. További információ: 06/96-319-339

A Magyar Kultúra napján, január 22-én, 18 órakor a volt vármegyeháza dísztermében ünnepi esten vehetnek részt az érdeklődők. Balogh Zoltán, ref. lelkész, miniszterelnöki vallási főtanácsadó tart előadást Kultúra és vallás a 21. Században címmel. Közreműködik a Fidelissima vegyeskar, Arany János karnagy vezetésével.

Tisztelet a kultúrának Sopronban –címmel, a Városi Könyvtárba várják a soproniakat január 21-én 18.00 órára. A megnyitó gondolatokat Keresztény Richárd mondja el. Közreműködik Németh Éva és Kövesi György előadóművész és Fodor Gábor fuvolaművész.

A Nyugat-Dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete a fenyőfélék termesztéséről rendez konferenciát pénteken és szombaton a Vépi Mezőgazdasági Szakoktatási Intézetben. Jelentkezés: 94/312-591.

Jégpálya nyílt a Pap réti tornacsarnoknál a belépődíj 200.-Ft Nyitvatartás : hétköznap 14 órától-21 óráig , hétvégen 10 órától – 21 óráig