CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. január 24., csütörtök 16:28


Az Ikva Rádió hírei


Közgyûlést tart a soproni önkormányzat január 31-én. A képviselõk döntenek többek között a Fecskeház program indításához szükséges teendõkrõl, az önkormányzati bérlakásállomány növelésérõl, illetve a Szabad Királyi Várossá nyilvánítás 725. évfordulójának méltó megünneplésérõl.

Sopronban is megkezdték az aláírásgyûjtést a 2012-es olimpia rendezéséért. A tervek szerint a városban több ezer kézjegyet gyûjtenek majd össze. Sopron országgyûlési képviselõje, Szájer József szerint rendezõ országként Sopron a kosárlabda mérkõzéseken kapna szerepet. Fejlesztenék a város környéki úthálózatot és új sportlétesítmények is épülnének Sopronban.

Fodor Balázs a Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára holnap 10.00 órakor elõadást tart Nagycenken, a Polgármesteri hivatalban, 15.00 órakor a kapuvári polgármesteri hivatalban. Mindkét elõadás témája az ez évi agrártámogatások és a családi támogatások aktuális kérdései.

Az országgyûlési választásokat megelõzõ kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett -piaci áron- a reklámcégek óriásplakátjain is népszerûsíthetik magukat.

Megyei képzõmûvészeti tárlatot rendez megyénk önkormányzata és múzeumi szervezete. Bemutatkozásra pályázhatnak a Gyõr-Moson-Sopron megyében élõ vagy innen elszármazott mûvészek. A mûvek beadási határideje 2002. január 25. További információ: 06/96-319-339