CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. január 30., szerda 14:28


Ikva Rádió hírei

Civitas Hírmagazin

Ma 18.00 órakor a Sportcentrumban Euroliga mérkőzést játszik a GYSEV Ringa együttese a Brno csapatával.

Holnap közgyűlést tart a soproni önkormányzat. A képviselők döntenek többek között a Fecskeház program indításához szükséges teendőkről, az önkormányzati bérlakásállomány növeléséről, ill. a Szabad Királyi Várossá nyílvánítás 725. évfordulójának méltó megünnepléséről.

Kérdőíves közvélemény kutatást végzett az elmúlt év novemberében a Gallup Intézet Sopronban, a polgárok általános megelégedettségéről. A felmérés szerint a városban a legelégedettebbek a fiatalok és a 70 éven felüliek. A legkevésbé derülátók a 30-59 évesek. A város jelenlegi fő problémái közül a válaszadók többsége az úthálózat elégtelenségét és az utak, járdák rossz állapotát említette legnagyobb gondnak.

Reintegrációs konferenciát szervez az AIESEC  soproni csoportja február 17-én a Nyugat Magyarországi Egyetemen. A cél az, hogy a hallgatók jobban megismerjék ezt a szervezetet.

Színjátszó találkozónak ad otthont május 4-én és 5-én a mosonmagyaróvári Flesh Károly Kulturális Központ. Jelentkezni március 31-ig lehet a Ház címén:Mosonmagyaróvár 9021 Pf. 152. Érdeklődni lehet: 06/96 217-388

Az országgyűlési választásokat megelőző kampányhoz ingyenes hirdetési felületeket biztosít a jelölteknek a soproni önkormányzat. A jelöltek emellett – piaci áron - a reklámcégek óriásplakátjain is népszerűsíthetik magukat.

A Vöröskereszt véradást szervez MA az Állami Szanatórium dolgozóinak a szanatórium épületében 9.00-től 12.00 óráig.

Az Európai Uniós információforrásokról tartanak konferenciuát ma Győrben. A prgramot a Kereskedelmi és Iparkamara szervezi.