CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. február 11., hétfő 08:25


Új turisztikai attrakció Sopronban

Új turisztikai attrakció Sopronban
Betekintés a sör világába, látogatás a soproni sörgyárban

    Nyár óta mindazok, akik a sörrel nemcsak mint vásárlók szeretnének megismerkedni, bepillanthatnak a sörgyártás titkaiba is.

    A soproni sörgyárban megnyílt a Sörház, ahol filmvetítés képeiből, illetve a tárlók, vitrinek bemutatóiból a látogatók megismerhetik a sörgyártás alapanyagait, a sörfőzés állomásait.
    A gyárlátogatás során pedig szakavatott idegenvezető segítségével bepillanthatnak a sörnevelés fortélyaiba, ízelítőt kaphatnak a minőségi sörkészítés sajátosságaiból.
    A találkozás mit sem ér kóstoló nélkül! A gyárban látottak után lehetőség nyílik, hogy a Sörházban a vendégek közelebbről is megismerkedjenek a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. által gyártott és forgalmazott specialitásokkal. S ha ízlett a kóstoló, a látogatás emlékére a márkákat kedvelők ajándéktárgyakat: pólót, sapkát, poharat, korsót, sörnyitót, tollat, stb. is vásárolhatnak.
A Sörház munkanapokon 10 és 16 óra között tart nyitva, a Vándor Sándor utca 1. szám alatt. A látogatásra a 06-99-516-100-as központi telefonszámon vagy az info@brau.hu címen lehet jelentkezni.

Várjuk a sörgyártással és sörspecialitásokkal közelebbről is megismerkedni szándékozó vendégeket Sopron új nevezetességében a Sörházban!