CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. június 25., vasárnap 00:00


Civitas Hírmagazin 2000.06.25.

Civitas Hírmagazin  2000.06.25.

Július 3-án elkezdi műsorainak sugárzását a Magyar Televízió soproni körzeti stúdiója. A stúdió üzemeltetésére vonatkozó szerződést pénteken Sopronban Szabó László Zsolt, a Magyar Televízió elnöke, valamint Horváth Zoltánné, az ügyvezető igazgató írta alá.

Negyvenhetedik alkalommal rendezik meg a hétvégén a vasutas természetjárók országos találkozóját a brennbergi Gyermek- és Ifjúsági Táborban. A túratervek között szerepel ausztriai és fertő-parti útvonalak teljesítése.

A GYSEV Pályafenntartási Vonalfelügyelősége vágány-karbantartási munkák miatt Sopronban a Kőszegi úti átjárót csütörtök 8 óráig, továbbá a Balf - Kópháza közötti átjárót hétfő este 11 órától kedd 1 óráig teljes szélességében lezárja. Az útzár ideje alatt a Sopron - Harka közötti buszjáratok a Batsányi út - Felsőbüki út felé kerülnek.

Hamarosan elkezdődik annak a lakóparknak az építése, amelynek kezdeményezője Széchenyi Mihály. A Bécsben élő arisztokrata gróf Széchenyi István testvérének leszármazottja. A harmincmillió schillinges beruházással százötven ház kerül tető alá.

Coca Cola Road Show-ot rendeznek vasárnap 14-től 20 óráig a Sopron Plaza főbejáratánál. Óriásjátékok, emberi csocsó, mászófal, csúszda, bungee run, élménykamion várja az érdeklődőket, melyek kipróbálása teljesen ingyenes, sőt mindenki ingyen üdítőt és ajándékot kap!

A nap folyamán sztár műsorvezetők, akrobaták, jégszobrászok szórakoztatják a közönséget. Lesz karaoke, hangutánzó játék és halászat!

A rendezők mindenkit szeretettel várnak!