CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. július 28., péntek 00:00


Civitas Hírmagazin 2000. 07. 28.

Civitas Hírmagazin 2000. 07. 28.

Nyílt napot tartanak pénteken délután három órakor a brennbergi Ifjúsági Táborban. A rendezvényen a Fenyő Téri Általános Iskola mutatja be, hogyan szerveztek táborozási lehetőséget hátrányos helyzetű gyermekek részére. A meghívottak megismerkedhetnek a tábor programjával,
valamint azzal, ahogyan  a költségvetési támogatást erre a célra felhasználták.

Johann Sebastian Bach halálának 250.évfordulója alkalmából pénteken délután öt órakor zenés tisztelgést tartanak a Szent Mihály templomban. Közreműködik Kuzsner Péter orgonán, Martincsek Zoltán hegedűn, Kóczán Péter brácsán és Benyovszky Imre oboán.

Gázvezeték-építési munkák miatt augusztus 20-ig lezárták a közúti forgalom elől a Templom utca, Fegyvertár utca és Széchenyi tér közötti szakaszt. A Belváros utcái - a Fegyvertár, a Templom, a Kolostor, a Szent György és az Új utca, valamint az Orsolya és a Fő tér - a Hátsókapu utcán keresztül közelíthető meg.

A Széchenyi István Városi Könyvtár nyitvatartási rendje megváltozott. Augusztus 20-ig naponta fél tíztől délután ötig látogathatják az olvasók a könyvtárat, szünnap szerda és szombat. Bejárat a Petőfi tér felől.

Ágota Gábor gazdasági ügyekért felelős alpolgármester az e heti pénteki nap helyett augusztus 2-án, szerdán délelőtt 10 és 12 óra között tartja fogadónapját.

Balf és Fertőboz lakóit várják véradásra augusztus elsején délután három órától este hét óráig a balfi Polgármesteri Hivatalban. A véradást a Magyar Vöröskereszt Sopron területi valamint balfi és fertőbozi szervezetei rendezik.