CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. szeptember 04., hétfő 00:00


Civitas Hírmagazin 2000.09.04.

Civitas Hírmagazin 2000.09.04.

Tanévnyitó nyilvános tanácsülést tart ma délután fél háromkor a Nyugat -magyarországi Egyetem tanácsa a Gyermek és Ifjúsági Központban

Rádióamatőr világtalálkozó színhelye lesz péntektől vasárnapig a Brennbergi Gyermek- és Ifjúsági Tábor. A Soproni Rádióamatőr Klub által szervezett X. találkozó programjában emlékülés, vetélkedők, előadások, élménybeszámolók és más érdekességek is szerepelnek. A soproni R3x-en a soproni rádióamatőrök készséggel adnak további felvilágosítást.

A GYSEV Rt. a Déli pályaudvar területén lévő sörgyári gyalogátjárót a vágányok építése miatt egy hónapra lezárta. A gyalogosok a Terv és Kossuth utcai átjárókon közlekedhetnek.

A Lővér fedett uszoda karbantartási munkálatok miatt szeptember 9-ig zárva tart. Nyitás szeptember 10-én vasárnap, délelőtt 9 órakor.

A nyitott strand a fedettuszoda zárva tartásának ideje alatt folyamatosan üzemel.

Éles lőgyakorlatot tartnak szeptember 5-én, 7-én,12-én, 14-én, 19-én, 21-én, 26-án és 28-án a harkai katonai lőtéren. Kérik a lakosságot, hogy ezekben az időpontokban reggel 8 órától délután 3 óráig ne közelítsék meg a helyszínt.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete a GYSEV és a Vámhivatal munkatársai részére szervez véradást a Mátyás király utcai tárgyalóteremben holnap reggel 8 órától délig.

A Soproni Erzsébet Kórház tájékoztatja a lakosságot, hogy a kórház laboratóriuma

mától a II. jelű, volt sebészeti épület földszintjén fogadja a betegeket.

A Magyar Szív Egyesület soproni szervezete összejövetelt tart holnap délután négy órakor a MTESZ Széchenyi téri székházában. A szervezet őszi méregtelenítéséről tart előadást Dr. Lang Zsuzsanna soproni kardiológus főorvos.

Sopron Önkormányzata kidolgozta a Sopronkőhida-Tómalom-Kistómalom dűlő szabályozási tervét. A terv péntektől megtekinthető a Polgármesteri Hivatal aulájában. A tervvel kapcsolatos észrevételeket október 10-ig várják a hivatal Főépítészeti Irodájában.