CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. oktĂłber 10., kedd 00:00


Civitas Hírmagazin 2000.10.10.

Civitas Hírmagazin 2000.10.10.

Új ügyvezetőt választottak a Pannon-Sopron Regionális TV Kft. élére. Három hónap alatt immár a harmadik ügyvezető kapott megbízatást. Az első ügyvezető, Firtl Mátyás, a Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke volt. Őt követte Horváth Zoltánné, a Pro Kultúra Kht. kulturális igazgatója. A mostani igazgató Sass András fertődi pedagógus, aki testvére a soproni Fidesz egyik alapítótagjának, Sass Lászlónak.

A Soproni Katolikus Konvent fennállásának 375. évfordulóján jubileumi hálaadó püspöki szentmisét és díszközgyűlést tartanak október 15-én a soproni Jezsuita teremben.

Új elnököt választottak az elmúlt hétvégén a Nyugat-Magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának élére. A régi elnököt, Matáncsy Jánost Fodor Imre váltotta fel ezen a poszton. Fodor Imre mintegy hétezer hallgató érdekeit képviseli az elkövetkező időben.

Sopron Megyei Jogú Város Jegyzője értesíti a lakosságot, hogy havi ügyfélfogadási napját minden hónap második szerdáján 9 és 12 óra között tarja.

A soproni Városi Könyvtár helyismereti gyűjteményének teljesebbé tételéhez kérjük segítségüket. Megvásárolnák, illetve másolatot készítenének azokból a hiányzó dokumentumokból, amelyek a könyvtárból hiányoznak, vagy nem található meg a teljes sorozat. További információk a 311-377/19-es telefonszámon.

A Vöröskereszt véradásra várja a Brau Union Sörgyár Rt. és a Sotex Rt. dolgozóit ma 10.00 és 14.00 óra között a Sörgyár szociális épületében.

"Minden idős ember egy-egy vallomás ...” - felhívás a nyugdíjasokhoz: a Széchenyi István Városi Könyvtár a Sopron Megyei Jogú Város Szociális Hivatalánál olyan pályázatot nyert, amely lehetővé teszi, hogy 50 minimál nyugdíjon élő ember ingyen iratkozhasson be a könyvtárba, ezért kérjük Önöket, hogy a korrekt elbíráláshoz az előző havi nyugdíjszelvényüket hozzák magukkal az ingyenes beiratkozásra, az Őszi Könyvtári Hét keretében ma 15-18 óra között.