CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 09., kedd 11:00


Az Ikva Rádió hírei


A Lővér fedett uszoda értesíti vendégeit, hogy a XI. Szuperinfo 24 órás úszónap rendezvényei miatt április 13-án, szombaton reggeltől április 14-én, 15 óráig zárva tart. Szombaton 9 órától a csecsemőúszást megtartják. Szeretettel várnak minden érdeklődők a 24 órás úszás megtekintésére, a belépés díjtalan.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester mára rendkívüli közgyűlést hívott össze. A napirendi pontok között szerepel változatlan tartalommal a 2002-ben induló új feladatokról szóló előterjesztés is.

A Városüzemeltetési Kft értesíti a lakosságot, hogy ma Csengeri, Csatkai , Batsányi (Csengeri-Béke u. között) utcákban helyeznek el konténereket.

A soproni polgármesteri hivatal értesíti a lakosságot, hogy a választások miatt az okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek. Ennek megfelelően ma délelőtt 8-12-ig ill. du. 13-16 között fogadják az ügyfeleket a Okmányiroda valamennyi részlegében.

Sopron szabad királyi város 725. Évfordulója alkalmából országos Gyermekvédelmi Konferenciát rendeznek, a Pannonia Med Hotelben szerdától péntekig. Téma: a megelőzés, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és annak eszközei.

Ma éles lőgyakorlatot tartanak a Harkai katonai lőtéren. Kérjük, hogy a jelzett napokon kerüljék el a lőteret.

A Vöröskereszt véradást szervez Pereszteg község polgárainak ma 15.00-től 19.00-ig a Faluházban. Április 11-én, csütörtökön délután Sopronhorpács-Und-Völcsej segítőkész polgárait várják a sopronhorpácsi általános iskolába.

A XX. Pannónia Közép-európai Ásványbörzét rendezik meg a hétvégén a Gyermek és Ifjúsági Központban. Az ünnepélyes megnyitó szombaton 9.00 órakor lesz a színház teremben.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.