CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 12., péntek 11:46


Az Ikva Rádió hírei


A XI. Szuperinfo 24 órás úszónap rendezvényeit tartják holnap reggeltől vasárnap 15 óráig a Lővér fedett uszodában.Holnap 9 órától a csecsemőúszást azonban megtartják. Szeretettel várnak minden érdeklődők a 24 órás úszás megtekintésére, szombaton és vasárnap,a belépés díjtalan.

A kitelepítettekre, elűzöttekre emlékeznek holnap délután négy órakor Ágfalván, az evangélikus templom előtti emlékműnél.

Futóversenyt rendez vasárnap 12.30-tól általános és középiskolásoknak a Pan Tel Sopron Triatlon Egyesület. Nevezni holnap 16.00 és 19.00 óra között lehet az Erzsébet utcai kollégiumban, vagy a Lővér Campingben vasárnap 12.30-as indulás előtt.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma a Vadász, Nádasdy, Huszár, Faludy, Vásárhelyi Pál és Kölcsey Ferenc utcákban helyeznek el konténereket.

A Vöröskereszt véradást szervez április 16-án kedden 15.30-től 19.00 óráig Csapod község segítőkész polgárainak az általános iskolában.

A XX. Pannónia Közép-európai Ásványbörzét rendezik meg a hétvégén a Gyermek és Ifjúsági Központban. Az ünnepélyes megnyitó holnap 9.00 órakor lesz a színházteremben.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Szervezete ülést tart április 16-án kedden 14.00 órától a METESZ székházban. Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakemberei ismertetik az Ikva patak vízminőségi kárelhárítási tervét.

Április 22. és 28. között ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.