CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. október 16., hétfő 00:00


Civitas Hírmagazin

Civitas Hírmagazin 2000.10.16.

Ismét önálló lett a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara. Az elmúlt heti alakuló küldöttgyûlésen Horváth Vilmost, a Kisalföld Volán Rt. üzletágvezetõjét választották elnökké, az általános alelnök posztját Gréczi József magánvállalkozó tölti majd be.

A Sopron Konferencia Iroda Egyesület alapító közgyûlése lesz ma délután egy órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácstermében. Az alapszabály aláírása után elnökséget választanak a meghívottak.

Megjelent a Soproni Szemle idei harmadik kiadása . A városszépítõk folyóirata Környei Attilára, a tavasszal elhunyt múzeumigazgatóra emlékezik több írásában is.

Fertõszéplak lakóinak szerveznek véradást holnap 16 órától este hét óráig a helyi Általános Iskolában. Elõzetesen 80 -an jelentkeztek a véradásra.

Sopron Megyei Jogú Város Jegyzõje értesíti a lakosságot, hogy havi ügyfélfogadási napját minden hónap második szerdáján 9 és 12 óra között tarja.

A soproni városi könyvtár helyismereti gyûjteményének teljesebbé tételéhez kérjük a segítségüket. Ezért megvásárolnák, illetve másolatot készítenének azokból a hiányzó dokumentumokból, amelyek a könyvtárból hiányoznak vagy nem található meg a teljes sorozat. További információk a 311-377/19-es telefonszámon.

Harmincegy pontos különbséggel nyert tegnap a GySEV - Ringa nõi kosárlabdacsapata. A vasutas hölgyek a fõvárosi BSE - ESMA együttesét fogadták a sportcentrumban, és magabiztos játékkal 96 : 65-re gyõztek.