CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2000. november 13., hétfő 00:00


Civitas Hírmagazin 2000.11.13.

Civitas Hírmagazin 2000.11.13.

A Nyugat -Magyarországi Egyetem Ideiglenes Intézményi Tanácsa ma délelőtt 10 órakor tartja ülését a Gyermek és Ifjúsági Központban A rendezvényen díszvendége lesz Pokorni Zoltán oktatási miniszter.

Soproni Vámszakmai napokat tartanak november 14 -ig a Sopron Szállóban. A szakmai napokat tegnap délután fél háromkor dr. Berényi János elnök nyitotta meg.

A Bencés Diákszövetség és a Soproni Képzőművészeti Társaság közös rendezvénye ma délután fél ötkor kezdődik a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium dísztermében.

A Nyugat - Magyarországi templomok az Árpád kortól napjainkig című kiállítást Dr. Kubinszky Mihály tanszékvezető egyetemi tanár nyitja meg. Délután öt órától a Történelmi Egyházak szerepe az Ezeréves Magyar Állam életében címmel dr.Csóka Gáspár bencés házfőnök, főiskolai tanár tart előadást.

A soproni régió erősségeinek és gyenge pontjainak megvitatása lesz a programja a Soproni Páholy második találkozójának. A tanácskozást a helyi és osztrák szakemberek részvételével november 22-én 18.00 órai kezdettel a Sopron Hotelben tartják meg.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet lakossági út és vizesközmű építések támogatására. A pályázati kiírás a Városüzemeltetési Irodában vehető át. Beadási határidő november 30-a.