CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 16., kedd 11:06


Az Ikva Rádió hírei


Sopron Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy a vasárnapi választás miatt az Okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek: Ennek megfelelően április 22-én, hétfőn nem lesz ügyfélfogadás, helyette április 23-án, kedden délelőtt 8-12 és 13-15.30 között várják az ügyfeleket az Okmányiroda valamennyi részlegében.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma Madách I., Udvarnoki, Fácán, Berzsenyi D. és Borsmonostori utcákban helyeznek el konténereket.

A Vöröskereszt véradást szervez ma 15.30-től 19.00 óráig Csapod község segítőkész polgárainak az általános iskolában.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.

A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Szervezete ülést tart ma 14.00 órától a MTESZ székházban. Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakemberei ismertetik az Ikva patak vízminőségi, kárelhárítási tervét.

Április 22. és 28. között ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.

A Scarbantia Szabadegyetem április 18-án csütörtökön 18 órai kezdettel vetített képes előadást tart a MTESZ–székház (Sopron, Széchenyi tér 2.) első emeleti előadótermében Az érdeklődők számára Günther E. Thüry a németországi Rottenburgból érkező egyetemi tanár ismerteti a római kori higiénia és orvoslás részleteit és érdekességeit.

A Soproni Magyar-Lengyel Baráti kör április 17-én szerdán 18 órakor tartja rendezvényét a Várkerület 19 szám alatt, ahol Tátrai emlékeim címmel diavetítéssel egybekötött előadás lesz, amelyet Szabó Károly barlangász tart.

A Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola április 25-én, csütörtökön tartja szakmai és diáknapi rendezvényeit. A szakmai versenyek 9-11 óra között, a szakmai bemutatók 9-10, valamint 10,30-11,30 között lesznek.