CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 19., péntek 12:05


Az Ikva Rádió hírei

A Köztársasági Elnök által kiírt 2002. évi országgyűlési képviselők választása során a 07. számú választókerület településein: SOPRONBAN, ÁGFALVÁN, HARKÁN, KÓPHÁZÁN és FERTŐRÁKOSON vasárnap II. forduló lebonyolítására kerül sor. A választópolgárok külön értesítőt nem kapnak. Szavazni egy egyéni jelöltre lehet az első fordulóban megállapított szavazókörben.

Sopron Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy az április 21. választás miatt az Okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek: ennek megfelelően április 22-én, hétfőn nem lesz ügyfélfogadás, helyette április 23-án, kedden délelőtt 8-12 és 13-15.30 között várják az ügyfeleket az Okmányiroda valamennyi részlegében.

Szombaton 18.00 órakor a Sportcentrumban NB I-es női kosárlabda mérkőzés lesz. Soproni Postás TT fogadja a Mizo PVSK együtteséet.

Április végén ismét megrendezik a Dalos-hegyi kórustalálkozót. A szervezők, Pécsváradi Ágnes, Hárs Olivér és Szabó Miklós a 318-559-es telefonszámon adnak további információkat.

Április 22. és 28. között ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.

A Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola április 25-én, csütörtökön tartja szakmai és diáknapi rendezvényeit. A szakmai versenyek 9-11 óra között, a szakmai bemutatók 9-10, valamint 10,30-11,30 között lesznek.