CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 22., hétfő 11:55


Az Ikva Rádió hírei

A Köztársasági Elnök által kiírt 2002. évi országgyûlési képviselõk választása során a 07. számú választókerület településein: SOPRONBAN, ÁGFALVÁN, HARKÁN, KÓPHÁZÁN és FERTÕRÁKOSON lezajlott a II. forduló. A szavazatok tegnapi összeszámlálása után a 07-es számú körzet képviselõje dr. Szájer József a FIDESZ-MDF jelöltje.

Két koponya mûtét után továbbra is életveszélyes állapotban van Simon Tibor a Matáv-Sopron vezetõ edzõje. Simon Tibort szombat hajnalban egy budapesti disco elõtt súlyosan bántalmazták. A BRFK sajtóügyeletese az Ikva Rádiónknak elmondta, hogy folyik a szemtanúk kihallgatása. A hétvégi, Újpest elleni mérkõzést minden valószínûség szerint elhalasztják. A mérkõzésre Farkas József pályaedzõ készíti fel a csapatot.

Sopron Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy az Okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélõdtek: Ennek megfelelõen ma nem lesz ügyfélfogadás, helyette holnap délelõtt 8-12 és 13-15.30 között várják az ügyfeleket az Okmányiroda valamennyi részlegében.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma a Rákóczi, Hátulsó Pázmány Péter és Batsányi János.utcákban helyeznek el konténereket.

Mától április 28-ig ismét megrendezik a Környezet-és Egészségügyi Hetet Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.

A Soproni Idegenforgalmi , Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképzõ Iskola április 25-én, csütörtökön tartja szakmai és diáknapi rendezvényeit.