CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 23., kedd 11:40


Az Ikva Rádió hírei


Továbbra is válságos állapotban van Simon Tibor a Matáv-Sopron vezető edzője. Simon Tibort vasárnap hajnalban egy budapesti disco előtt súlyosan bántalmaztak. A Fővárosi Főügyészség szóvivője rádiónknak elmondta, hogy négyen- hatan verték - a szórakozóhely előtt -, már a földre került 37 éves férfit. Két rendőr ellen is vádat emelnek, akik a bántalmazók között voltak. Klemen Tibor, a Matáv-Sopron ügyvezető igazgatója tájékoztatta hallgatóinkat, hogy a szerdai és szombati mérkőzések nem maradnak el, a találkozókra Farkas József pályaedző készíti fel a csapatot.

Sopron Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy az Okmányirodában az ügyfélfogadási napok felcserélődtek: Ennek megfelelően ma délelőtt 8-12 és 13-15.30 között várják az ügyfeleket az Okmányiroda valamennyi részlegében.

A városüzemeltetési kft értesíti a lakosságot, hogy ma a Hóvirág, Lejtő, Városligeti és Hatvani Ferenc utcákban, illetve a Tulipán és Alsóőrház közben helyeznek el konténereket.

Április 28-ig tartanak a Környezet-és Egészségügyi Hét rendezvényei Sopronban. A programban kulturális- sport- és egészségügyi rendezvények szerepelnek.

A Soproni Idegenforgalmi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola április 25-én, csütörtökön tartja szakmai és diáknapi rendezvényeit. A szakmai versenyek 9-11 óra között, a szakmai bemutatók 9-10, valamint 10,30-11,30 között lesznek.

Szeptembertől ismét kosárlabda orientált osztályt indít a Hunyadi iskolában a GYSEV Ringa és a SMAFC Soproni Tigrisek. A kondicionális szintfelmérés április 27-én szombaton lesz az iskola tornatermében. Szeretettel várják a negyedik osztályos fiúkat és lányokat, valamint szüleiket. További információ: 511-060.