CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2002. április 23., kedd 13:45


Negyedik képviselői mandátum az Országgyűlésben

Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője: Dr. Szájer József

Sopron és térsége választott országgyűlési képviselője: Dr. Szájer József

Dr. Szájer József 12 éve képviseli Sopront és térségét a magyar Országgyűlésben. A 2002-es választásokon a soproni és Sopron környéki polgárok eddigi országgyűlési képviselőjüknek –a szabad választások óta a választókerület eddigi legmagasabb számú, 22026 szavazatával – újból bizalmat szavaztak ügyeik képviseletére.

- Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, abban, hogy immár a negyedik mandátumomat is megkaphassam, és örülök annak, hogy ilyen sokan értékelik munkám és bíznak a továbbiakban is abban, hogy az Országgyűlésben méltó módon és felelősséggel fogom Sopron és környéke érdekeit képviselni. A soproniak nagyon sokat tettek azért, hogy a polgári erők sikeresek legyenek, és látható, hogy az egész térségben a polgári erők jelentős eredményeket értek el - nyilatkozta dr. Szájer József a választás második fordulójának eredményei után.

Dr. Szájer József azt is elmondta, hogy továbbra is elsődleges feladatának tartja a választókerületének – Sopron, Ágfalva, Bánfalva, Balf, Brennbergbánya, Fertőrákos, Harka, Kópháza – parlamenti képviseletét, amelyre mindig is büszke volt, ugyanakkor úgy látja, hogy a polgári erők olyan súlyt képviselnek a parlamentben, amely lehetővé teszi, hogy mindazokat a vívmányokat, amelyeket a polgári kormány alatt a magyar nép elért, tovább lehessen vinni.

A térség érdekeinek érvényesítésére figyelve, a Fideszes képviselő kész együttműködni a parlamentbe került többi párt soproni képviselőivel.

Dr. Szájer József arról egyúttal arról is szólt, hogy negyedik alkalommal elnyert képviselői mandátumának átvételét követően, a soproniakat és a Sopron környéki polgárokat, április 26-ára, 18 órára a Vas' Villa aulájába, közös találkozóra várja.

Balogh