CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2002. április 27., szombat 02:49


'Folytatom az 1990-ben elkezdett munkát'

Dr. Szájer József átvette országgyűlési képviselői mandátumát

Dr. Szájer József átvette országgyűlési képviselői mandátumát

Dr. Szájer József Sopron és térsége a Fidesz-MDF közös országgyűlési képviselője április 26-án a soproni Polgármesteri Hivatalban átvette országgyűlési képviselői mandátumát dr. Ocsák József Győr-Moson-Sopron Megyei 7. számú egyéni választókerület választási bizottságának elnökétől, aki kijelentette, hogy a választókerületben a választás érvényes és eredményes.

Mint köztudott dr. Szájer József a mandátumot 22026 érvényes szavazattal a Fidesz-MDF közös jelöltjeként a második fordulót követően nyerte el.
Dr. Szájer József elmondta, hogy a Sopron, Ágfalva, Fertőrákos, Harka, Kópháza, Balf, Brennbergbánya, Bánfalva érdekeit  képviselőként szeretne a Parlamentben dolgozni; valamennyi soproni és Sopron környéki település polgárának a képviseletetét vállalja az országgyűlésben, azokkal a soproni, vagy soproni kötődésű képviselőkkel együttműködve, akiknek szintén célja a város és térségének a fejlődése, felemelkedése.

Dr. Juretzky Csaba, Lajtai József, dr. ocsák József, dr. Szájer József

- Folytatom az 1990-ben elkezdett munkát - jelentette ki az országgyűlési képviselő, aki megköszönte a választási bizottság és a választási iroda munkáját, mindazokét, akik a választás lebonyolításában résztvettek.  Dr. Szájer József külön köszönetet mondott Sopron város  jegyzőjének, polgármesterének és három alpolgármesterének.


Koltai Miklósné dr., Kónyi Kiss Gáborné, dr. Szájer József

A megbízólevél átadásán jelen voltak dr. Ocsák József VB elnök, Koltai Miklósné dr. jegyző, Lajtai József VB választott tagja, dr. Juretzky Csaba VB Fidesz-MDF delegált tagja, Kónyi Kiss Gáborné a Választási Bizottság titkára.