CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 29., hétfő 14:38


Az Ikva Rádió hírei


A lomtalanítási ütemterv szerint április 29-én, a Szikla, az Avar, a Várhely, a Lomb, a Turista és a Kolostorhegy utcákban helyez el konténereket a Városüzemeltetési Kft.

A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete várja az önkéntes munkahelyi véradókat az álábbi idõpotokban: Április 30-án (kedd) 12.00-16.00 óráig SWEDWOOD Sopron Bútor Kft munkatársai adnak vért a Kft Ipar körút 23.sz alatti telephelyén Május 2-án (csütörtök) 11.00-14.30 óráig a Fogyatékos Gyermekek Otthona munkatársai részére szervez véradást, a Tómalom utcai tanácsteremben.

Szeptembertõl ismét kosárlabda orientált osztályt indít a Hunyadi iskolában a GYSEV Ringa és a SMAFC Soproni Tigrisek. További információ: 511-060.

Az Aquarázs Rekreációs Sportegyesület szervezésében tartják Sopronban az elsõ Asthma napot, a légúti beteg gyermekekért május 4-én . A nap folyamán érdekes programokkal, ingyenes tanácsadással várják az érdeklõdõket. A nap zárása jótékonysági céllal – egy Garden Party lenne, melynek bevételét a Gyógyuljunk Sporttal Alapítvány javára ajánlják fel. Egyéb adományokat a helyszínen lehet felajánlani.