CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2002. április 30., kedd 12:48


Az Ikva Rádió hírei


A Magyar Vöröskereszt Sopron Területi Szervezete szeretettel várja az önkéntes munkahelyi véradókat!
Április 30-án (kedd) 12.00-16.00 óráig SWEDWOOD Sopron Bútor Kft munkatársai adnak vért a Kft Ipar körút 23.sz alatti telephelyén Május 2-án (csütörtök) 11.00-14.30 óráig a Fogyatékos Gyermekek Otthona munkatársai részére szervez véradást , a Tómalom utcai tanácsteremben.

Szeptembertől ismét kosárlabda orientált osztályt indít a Hunyadi iskolában a GYSEV-Ringa és a SMAFC Soproni Tigrisek. További információ: 511-060.

Az Aquarázs Rekreációs Sportegyesület szervezésében tartják Sopronban az első Asthma napot, a légúti beteg gyermekekért május 4-én (szombat GYIK-ba ) A nap folyamán érdekes programokkal, ingyenes tanácsadással várják az érdeklődőket. A nap zárása jótékonysági céllal – egy Garden Party lenne, melynek bevételét a Gyógyuljunk Sporttal Alapítvány javára ajánlják fel. Egyéb adományokat a helyszínen lehet felajánlani.

A Vöröskereszt bánfalvi alapszervezete éves közgyűlését és anyák napi ünnepségét - május 3-án pénteken du. 16 órakor -tartja a Fenyő téri Általános Iskola ebédlőjében.

Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a május 1–jei ünnepség idején az alábbi forgalomszervezéseket tartja indokoltnak Az Egeredi út a Harkai útról a Lövér krt. felé egyirányú lesz, a Lövér krt. felől tilos lesz a behajtás mindkét oldalon a várakozás megengedett. A kempinghez vezető úton az Egeredi u. felől mindkét irányban tilos lesz a behajtás, kivéve a célforgalomnak. A Kőszegi úton a korábbi gyakorlat szerinti helyekre "Megállni tilos táblákat helyeznek el".

A Scarbancia Társaság és a Soproni Idegenvezetők köre egynapos kirándulást szervez május 5–én vasárnap Selmecbányára.