CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. május 02., csütörtök 09:48


Hetedszerre Soproni Tavaszi Vásár

Hetedszerre Soproni Tavaszi Vásár

Hetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a Soproni Tavaszi Vásár. A Sopron Plaza területén (Sopron Lackner Kristóf u. 35.) a megnyitó május 1-én 14 órakor volt. A Program Kft. által szervezett és az  otthon szakkiállításaként jegyzett Soproni Tavaszi Vásáron 10.000 négyzetméteren, 120 kiállítóval nagyrészt hazai kiállítók vannak jelen.


Az ünnepélyes megnyitón Horváth Vilmos a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a vásár gazdaságélénkítő és -szervező funkcióját hangsúlyozta. Sopron mindig is utak, kereskedők találkozási pontja volt, mondta dr. Gimesi Szabolcs Sopron Megyei Jogú Város polgármestere. Ivanics Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke szintén köszöntötte a résztvevőket.

Az idén a vásáron többnyire az építkezési anyagokat, lakberendezést, bútorokat, nyílás-zárókat, konyhatechnikai felszereléseket forgalmazók és mellettük természetesen az autókereskedők és különböző szolgáltató cégek, vállalkozások vannak jelen. Az otthon szakvására, amelynek területén sörsátor és gyerekeknek játszópark is található, május 5-ig naponta 10-19 óráig várja látogatóit.  Felnőtteknek 300 Ft, gyermekelnek 150 forintba kerül a belépőjegy.