CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2002. május 18., szombat 22:13


EFOTT 2002

EFOTT 2002

Az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozójának idén Dunapataj ad otthont. A rendezvény helyszíne a Szelidi tó.A pályázatot az ELTE Bölcsészkara nyerte, s a közel 100 fõs szervezõcsapat már hosszú hónapok óta dolgozik, hogy július 17-én egy színvonalában és hangulatában is egyedülálló EFOTT nyithassa meg kapuit.

Július 17-21 között három könnyûzenei színpad fog üzemelni. A nagyszínpadon zömmel teltházas koncertek várnak a szervezõk, a hazai sikercsapatok legjobbjaival. A kisszínpad a keményebb mûfajnak fog otthont adni, s itt léphet fel az összes bemutatkozásra váró amatõr együttes. A harmadik helyszín, a világzenei színpad ígéri a legtöbb meglepetést: Ladánybene 27, Ghymes, M.É.Z., Muzsikás, Kaly Yag és még sokan mások.

Happy Sátor, Party Sátor, Színház Sátor… Három sátor, három különbözõ programsorozat. A Party Sátorban a hazai elektronikus DJ-ké lesz a terep, a „Happy” felirat a könnyed szórakozást keresõknek készül. A harmadik sátor az EFOTT mini színháza, ahol elõadások, drámajátékok, táncházak és egyéb programok lesznek.

A szervezõk ígérete szerint az idei EFOTT nem olyan lesz, mint a korábbiak. "Mert jól van az úgy, hogy bulizunk hajnalig, de abba hamar elfárad az ember. Ezúttal azonban millió lehetõségünk lesz a kikapcsolódásra. A Szabadegyetem páratlanul érdekes elõadások helyszíne lesz, gyilkolhatjátok egymást a paintball-ban, GPS-játék, katonai kiképzõbázis, gyalogos és bringás túrák teszik még önfeledtebbé a négy júliusi napot. Közéletünk nagy kérdéseit válaszolják meg a HÖOK- Café vendégei, Civilfalu várja az oda igyekvõket, s minden hallgató meglátogathatja saját egyetemi bázisát is. Az EFOTT Mozi kiváló filmeket vetít, s a kalandparkban összekalandozhatja magát minden kalandozni vágyó. Lehetõségeknek nem leszünk híján, az biztos! Aki pedig nem ivó-, hanem fürdõvízre vágyik, elmerülhet a Szelidi-tó hûsében."

Bacsi